1 Απριλίου, 2015
Κεντρική Σελίδα > Επιχειρήσεις > Ηλεκτρονική Τραπεζική
  ΣΥΝΟΨΗ  
  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ  
  ΑΣΦΑΛΕΙΑ  
  ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ LAIKI eBANK UK  
  Η Ασφάλεια σας
Print Friendly Print Friendly
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ
Για Ιδιώτες

Καλώς Ήρθατε στη Λαϊκή Hλεκτρονική Τραπεζική για Επιχειρήσεις.

Η Λαϊκή Hλεκτρονική Τραπεζική για Επιχειρήσεις Η.Β. αποτελεί την ηλεκτρονική μορφή τραπεζικών συναλλαγών για τους Επιχειρησιακούς πελάτες της Laiki Bank UK, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου.

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες, όλο το εικοσιτετράωρο επτά μέρες την εβδομάδα.

Μέσω της Λαϊκής Ηλεκτρονική Τραπεζική για Επιχειρήσεις Η.Β. οι τραπεζικές συναλλαγές για την επιχείρησή σας γίνονται πολύ εύκολα! Μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο λογαριασμό σας με περίληψη και πληροφορίες για τις συναλλαγές σας, να μεταφέρετε χρήματα σε τράπεζες του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και σε ξένες τράπεζες , να πληρώνετε λογαριασμούς, να πληροφορείστε για επιταγές που έχετε εκδώσει ή σας έχουν εκδώσει, να πληροφορείστε για το βιβλιάριο επιταγών σας, να ακυρώνετε επιταγές ή/και ολόκληρο το βιβλιάριο. Επίσης μπορείτε να ανοίγετε , να αλλάζετε ή να ακυρώνετε Υπηρεσίες Πάγιων Εντολών καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες. Επιπλέον, μπορείτε να δέχεστε επίκαιρες και έγκυρες ενημερώσεις για τις δραστηριότητες της Τράπεζας με την λήψη eBulletin μηνύματος. Όλα αυτά με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου στην άνεση του γραφείου σας!

Και αυτή είναι μόνο η αρχή! Η Ηλεκτρονική Τραπεζική για Επιχειρήσεις θα συνεχίσει να εξελίσσεται δυναμικά με την παροχή περαιτέρω υπηρεσιών, ώστε να σας προσφέρει την ευελιξία που απαιτούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει η Λαϊκή Ηλεκτρονική Τραπεζική για Επιχειρήσεις Η.Β. παρακαλούμε πιέστε εδώ.

Για πληροφορίες εγγραφής παρακαλούμε πιέστε εδώ.

 
 
eXTRAS
eXTRAS
Τιμές
Προσωπικές Επιλογές

©2015. Cyprus Popular Bank Public Co Ltd
All rights reserved
Νομικοί Όροι | Γνωστοποιήσεις